Skingra tankarna och poesi

06:36 PM - 26 Sep 2017 1059Idag var en riktigt bra dag. Att distrahera dig själv från dina problem är verkligen bra att göra. Jag var med och grundade en Amnesty-ungdomsgrupp i skolan för att upplysa om mänskliga rättigheter i skolan, men också för att distrahera mig från all den skit jag går igenom.

Det fungerade bra, jag har bara tre medlemmar för tillfället men det är en engagerad grupp och vi har alla en bra solid plan för vad vi ska göra härnäst. Att skriva manifestet kommer att ta mest tid och jag har skrivit lite smått, men jag det finns så mycket att tänka på och få med att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om!

Igår kväll skrev jag dessutom ett stycke till en dikt som jag håller på med, men jag vill inte lägga ut den.. jag får se om jag vågar i framtiden.

Hur som helst, hoppas du som läser har haft en härlig dag!

Tags:

Author: